http://4.bp.blogspot.com/-l8wShrSVsak/T6vCGSldyzI/AAAAAAAAitY/dBZ0URX5z0c/s1600/P5101911.JPGΗλεκτρονικό μήνυμα (ελληνιστί: e-mail), έστειλε φοιτητής του ΤΕΙ Γρεβενών στο Star-Fm.gr όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους σπουδάζει στα Γρεβενά και απευθύνει ένα “κάλεσμα” σε φοιτητές της Καστοριάς. Διαβάστε το:

Αγαπητέ φοιτητή της Καστοριάς είμαι φοιτητής των ΤΕΙ Γρεβενών και κατάγομαι από την Κόρινθο. Νιώθω τόσα χρόνια πολύ όμορφα γιατί και εγώ αρχικά είχα βομβαρδιστεί από σκόπιμες κατηγορίες για αυτή την πόλη. Το κτίριο των ΤΕΙ που τόσες ώρες περνάω (μόλις τριών ετών) εκεί, είναι από τα πιο σύγχρονα μέσα στην Ελλάδα. Η πόλη που τελευταία είχε μεγάλη ανοικοδόμηση, διαθέτει ολοκαίνουρια διαμερίσματα σε πολύ προσιτές τιμές καταστήματα εστίασης και αναψυχής με ειδικές τιμές για τους φοιτητές μας παρέχουν άριστες υπηρεσίες, ενώ ο κόσμος με ζεστό και φυσικό χαμόγελο είναι από τους πιο φιλόξενους Μακεδόνες. Αυτά για τους κακόβουλους για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ των ΤΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.