Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην Φλώρινα και Κοζάνη ο Πάνος Καμμένος…

Φεβρουάριος 7th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέπτεται τους νομούς Φλωρίνης και Κοζάνης την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 θα επισκεφθεί το Αμύνταιο Φλώρινας όπου θα συναντηθεί στις 11:00 στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Μάκη Ιωσηφίδη. Στις 11:30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου θα συναντηθεί με παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς του νομού. Στις 13:30 θα επισκεφθεί το ορυχείο Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.

Στις 20:00 θα επισκεφθεί το Βελβενδό Κοζάνης όπου θα συναντηθεί με την συντονιστική επιτροπή κατοίκων, την κίνηση γυναικών και εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Έλενα» της Κοζάνης. Στις 10:30 ξεκινά το προσυνέδριο Δυτικής Μακεδονίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματική ενότητα «Ενέργεια-Περιβάλλον». Το προσυνέδριο πραγματοποιείται στο Διοικητήριο Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο.

This entry was posted on Πέμπτη, Φεβρουάριος 7th, 2013 at 22:06 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΦΛΩΡΙΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply