«Πόλεμος» με την ομοσπονδία

http://static.in.gr/webstatic/8AE952A53C1C4CC8E0D7B7D229BA0C5B.jpgΞανά στο προσκήνιο ήρθε ο Λανς Άρμστρονγκ, ο οποίος αρνείται να επιστρέψει το πριμ των 12 εκατ. δολαρίων που του έχει δοθεί από την ποδηλατική ομοσπονδία των ΗΠΑ για τις νίκες του σε τρεις «Γύρους της Γαλλίας».

Ο Αμερικανός ποδηλάτης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκανε συστηματική χρήση απαγορευμένων ουσιών για πολλά χρόνια, έχει αποκλειστεί διά βίου από τον αθλητισμό και του έχουν αφαιρεθεί όλοι οι τίτλοι που έχει κατακτήσει.

Την απόφαση να μην επιστρέψει το πριμ, έκανε γνωστή ο δικηγόρος του Άρμστρονγκ, Τιμ Χέρμαν, ο οποίος είπε στην USA Today: «Ποτέ δεν θυμάμαι ένας αθλητής να επιστρέψει το πριμ που έχει λάβει από κάποια ομοσπονδία».

Μετά από αυτή τη δήλωση, ο νομικός σύμβουλος της ποδηλατικής ομοσπονδίας των ΗΠΑ επιτέθηκε στον Άρμστρονγκ και τόνισε ότι θα οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια.

«Απαιτήσαμε την επιστροφή των 12 εκατ. δολαρίων. Εάν τα χρήματα αυτά δεν μας επιστραφούν τότε θα κινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες», ανέφερε.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.