Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Λανς Άρμστρονγκ αρνείται να επιστρέψει πριμ 12 εκατ. δολαρίων

6 Φεβρουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

«Πόλεμος» με την ομοσπονδία

http://static.in.gr/webstatic/8AE952A53C1C4CC8E0D7B7D229BA0C5B.jpgΞανά στο προσκήνιο ήρθε ο Λανς Άρμστρονγκ, ο οποίος αρνείται να επιστρέψει το πριμ των 12 εκατ. δολαρίων που του έχει δοθεί από την ποδηλατική ομοσπονδία των ΗΠΑ για τις νίκες του σε τρεις «Γύρους της Γαλλίας».

Ο Αμερικανός ποδηλάτης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έκανε συστηματική χρήση απαγορευμένων ουσιών για πολλά χρόνια, έχει αποκλειστεί διά βίου από τον αθλητισμό και του έχουν αφαιρεθεί όλοι οι τίτλοι που έχει κατακτήσει.

Την απόφαση να μην επιστρέψει το πριμ, έκανε γνωστή ο δικηγόρος του Άρμστρονγκ, Τιμ Χέρμαν, ο οποίος είπε στην USA Today: «Ποτέ δεν θυμάμαι ένας αθλητής να επιστρέψει το πριμ που έχει λάβει από κάποια ομοσπονδία».

Μετά από αυτή τη δήλωση, ο νομικός σύμβουλος της ποδηλατικής ομοσπονδίας των ΗΠΑ επιτέθηκε στον Άρμστρονγκ και τόνισε ότι θα οδηγηθούν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια.

«Απαιτήσαμε την επιστροφή των 12 εκατ. δολαρίων. Εάν τα χρήματα αυτά δεν μας επιστραφούν τότε θα κινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες», ανέφερε.

 

ΔΟΛ

This entry was posted on Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, 2013 at 22:53 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply