ΕΚΟΨΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ

Φοιτήτρια νοσηλευτικής ακρωτηρίασε βρέφος κατά λάθος Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μυτιλήνη μετά την αποκάλυψη ότι φοιτήτρια νοσηλευτικής ακρωτηρίασε κατά λάθος βρέφος, κόβοντας κομμάτι από το δάχτυλό του, το οποίο μάλιστα πέταξε χωρίς να πει κουβέντα σε κανέναν.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Εμπρός, το βρέφος νοσηλευόταν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και θα έπαιρνε εξιτήριο αφού είχε διαπιστωθεί ότι ήταν υγιές.

Με εντολή της προϊσταμένης του Τμήματος, μια φοιτήτρια της Νοσηλευτικής Σχολής πήγε για να βγάλει τον ορό από το βρέφος και προφανώς λόγω κάποιων λανθασμένων χειρισμών, αφαιρώντας τον ορό ακρωτηρίασε το παιδί, κόβοντας την πρώτη φάλαγγα δακτύλου του χεριού του.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την τοπική εφημερίδα, το κακό δεν σταμάτησε εκεί. Η φοιτήτρια πέταξε το κομμάτι του δακτύλου που έκοψε, έκλεισε με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους, το οποίο και παρέδωσε στους γονείς του σα να μην τρέχει τίποτα.

Όταν οι γονείς πήγαν στο σπίτι τους, έκπληκτοι διαπίστωσαν την επίδεση στο χέρι και στη συνέχεια την πληγή. Πήραν το παιδί και επέστρεψαν στο Νοσοκομείο. Εκεί, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εμπρός», οι ειδικευόμενοι γιατροί που εξέτασαν το περιστατικό, δεν κάλεσαν ειδικευμένο γιατρό και συνέστησαν στους γονείς να πάρουν το παιδί και να φύγουν, «αφού δε γίνεται τίποτα».

Όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ, για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η διοίκηση του νοσοκομείου και αναμένονται εξηγήσεις για το συμβάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.