Η αστυνομία σκότωσε τον απαγωγέα και απελευθέρωσε το παιδί

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/1436449A9434EAAB7C014ADF002C4DB7.jpgΜετά από 6 δραματικές ημέρες ομηρίας στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, ο μικρός Ίθαν βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του. Παίζει χαρούμενος με το αγαπημένο του παιχνίδι, είπαν χαρακτηριστικά οι αρχές, που δεν έδωσαν όμως λεπτομέρειες για το θάνατο του 65χρονου που τον κρατούσε επί σχεδόν μια εβδομάδα όμηρο.

Σύμφωνα με το CNN που μετέδωσε την είδηση της απελευθέρωσης οι αστυνομία δεν έδωσαν λεπτομέρειες για την επιχείρηση που απελευθέρωσε το αγοράκι. Βέβαιο είναι ότι ο απαγωγέας πυροβολήθηκε.

«Είναι καλά. Γελάει, κάνει αστεία, παίζει, τρώει», δήλωσε για το 5χρονο αγόρι ο ειδικός επιθεωρητής του FBI μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο όπου το αγόρι μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους.

Το τελευταίο 24ωρο είχε χαθεί η επικοινωνία με τον απαγωγέα και πιστεύοντας ότι το παιδί βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο, η ομάδα του FBI έκανε έφοδο στο υπόγειο στις 03.12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και διασώζοντας το 5χρονο παιδί.

Το τι και το πως είναι ακόμη μυστικό ως προς την επιχείρηση. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν εάν ο μικρός είναι καλά μετά την επιχείρηση όπου εν μέσω πυροβολισμών ο 65χρονος έπεσε νεκρός για να λάβουν την απάντηση απ’ τον σερίφη της κομητείας ότι «είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Έχει αντέξει πολύ».

Οι Αρχές τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τις έρευνες στον τόπο της απαγωγής για μερικές ημέρες ακόμη. Το γραφείο του σερίφη ανέφερε ότι πυροτεχνουργοί εξετάζουν το υπόγειο για τυχόν εκρηκτικούς μηχανισμούς.

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.