«Εσείς νταμπλ και Ευρώπη»

Ο Μίτσελ (με τη λευκή φόρμα) «έπιασε δουλειά» στον Ολυμπιακό

Μία ημέρα μετά την παρουσίαση του Μίτσελ στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε τον Ισπανό τεχνικό στα αποδυτήρια και τον σύστησε στους ποδοσφαιριστές, εξηγώντας τους ότι αυτός θα είναι το απόλυτο αφεντικό και γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να τον σέβονται και να κάνουν ό,τι τους ζητήσει.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, γύρισε έτσι τη νέα σελίδα στα αποδυτήρια του Ρέντη με τον Μίτσελ να κάνει την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό (χθες η ομάδα είχε ρεπό).

Έτσι, ο Μαρινάκης, φρόντισε να στείλει μηνύματα προς τους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους έχει πολλά παράπονα το τελευταίο διάστημα:

«Ο κύριος Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας και από δω και στο εξής είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο κύριος Μίτσελ θα έχει πλέον τα κλειδιά της ομάδας και θέλω από σας να τον σέβεστε και να τον ακούτε σε ό,τι σας λέει ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να επιτύχουμε τους στόχους μας. Δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά στην Ευρώπη», ήταν κάποια από τα λόγια του αφεντικού του Ολυμπιακού στους ποδοσφαίριστές της ομάδας.

Η πρώτη του Μίτσελ
Λίγη ώρα μετά, οι παίκτες των Ερυθρολεύκων προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού και των συνεργατών του. Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες αλλά και οι τραυματίες.

Ο Ρόι Κάρολ έκανε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην μέση. Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο έκανε θεραπεία, εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί και η οποία θα τον κρατήσει για αρκετές ακόμα μέρες εκτός… δράσης. Ο Νταβίντ Φουστέρ είχε να κάνει θεραπεία και έντονο αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και προφυλάχθηκε. Στην προπόνηση όπου έλαβαν μέρος και παίκτες από την ομάδα Νέων (Χουτεσιώτης, Βλάχος, Σιώπης, Λεάντρο, Βούρος, Βέργος, Βουτσιώτης, Ρουγκάλας και Λύρας) οι ερυθρόλευκοι πήραν μία πρώτη… γεύση της δουλειάς του νέου τους προπονητή.

Έκαναν ασκήσεις τεχνικής και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, ενώ δούλεψαν πολύ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έκλεισαν το πρόγραμμά τους ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο διήρκεσε περισσότερο από μιάμιση ώρα, με δίτερμα και πολλές οδηγίες από τον Μίτσελ.
Την Τετάρτη θα γυμναστούν το πρωί στις 10:30.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.