Ερχόταν με φόρα από την πρόκριση στο Κύπελλο και την επωφελήθηκε!

«Βασίλισσά» μου!Η Βέροια επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ανέβηκε μετά από καιρό από τα δύαδα του υποβιβασμού. Ανώτερη η “βασίλισσα του βορρά” που έδειξε έτοιμη να παλέψει με… πάθος για την παραμονή στην κατηγορία, που είχε για MVP τον Γκιγιέρμο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα.

Κακός ο Πανθρακικός, γνώρισε δίκαια την ήττα και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τις τελυταίες θέσεις και να πάρει σημαντική… ανάσα.

Ναι μεν η Βέροια είχε μια υπεροχή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο ήταν φλύαρη, χωρίς να υπάρχουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Πανθρακικός απλώς αμυνόταν, χωρίς να έχει πολύ στο μυαλό του το επιθετικό κομμάτι. Στο 18’, στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού, η «βασίλισσα του βορρά» φρόντισε να πετύχει γκολ. Ο Μπαργκάν βρήκε χώρο λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, έπιασε ένα σουτ, με τον Αθανασιάδη να μην μπορεί να μπλοκάρει και να γίνεται το 1-0.

Μετά τη συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα, ο Πανθρακικός ανέβασε την απόδοσή του και έδειξε έτοιμος να επιτεθεί για να ισοφαρίσει. Ωστόσο, στο 39’ η Βέροια έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, καθώς αν και η μπάλα από το σουτ του Ολαϊτάν κατευθυνόταν προς τα δίχτυα… την σταμάτησε άθελά του, ο συμπαίκτης του, Κόστλι. Ένα λεπτό αργότερα, οι Θρακιώτες είχαν δοκάρι σε μακρινή εκτέλεση φάουλ του Βαϊρουά, στην πιο μεγάλη τους ευκαιρία για γκολ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δύο φάσεις για τους γηπεδούχους. Αρχικά, ο Μπαργκάν έστειλε απελπιστικά άουτ τη μπάλα σε τετ-α-τετ με τον Αθανασιάδη, ενώ μετά ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος του Πανθρακικού, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Η «Βασίλισσα του βορρά» είχε βάλει τις βάσεις για το τρίποντο… ανάσα και δεν είχε διάθεση να μπει σε περαιτέρω περιπέτειες. Γι’ αυτό και στο 48’, μετά από εξαιρετική κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, στρώθηκε η μπάλα στον Γκιγιέρμο, ο οποίος με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 2-0 υπέρ της ομάδας του.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια. Ο Πανθρακικός έδειχνε να μην πιστεύει στην ανατροπή, μετά και το δεύτερο γρήγορο τέρμα που δέχθηκε και τα λεπτά περνούσαν χωρίς να δημιουργούνται φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι Θρακιώτες έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία στο 80′ μετά από ωραίο γύρισμα και σουτ του Παπαδόπουλου, ωστόσο η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Λόπεζ. Το 2-0 έμεινε ως το τέλος του αγώνα, με την Βέροια να παίρνει σπουδαίο τρίποντο.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Βέροια – Πανθρακικός για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καλογέρης, Καλί, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν (90’ Μπάρμπας), Γκιγιέρμο, Μπαργκάν (65’ Καλτσάς), Κόστλι (90’ Ιωάννου)

Στον πάγκο: Κοτταρίδης, Παυλίδης, Κάρλος, Μάνος

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος (14’ Αθανασιάδης), Βαϊρουά (72’ Τζάνης), Καστελάν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μίνγκας

Στον πάγκο: Κοντογουλίδης, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Γωνιάδης, Σκλιοπίδης

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.