Η Bίκυ Σταμάτη διαψεύδει…

Θέμα χρόνου είναι το διαζύγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου με τη Βίκυ Σταμάτη, καθώς ο εγκλεισμός στη φυλακή φαίνεται ότι κατέστρεψε τη σχέση τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά“, που επικαλείται δικαστικές πηγές η κα Βίκυ Σταμάτη ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, καθώς θεωρεί τον σύζυγό της υπεύθυνο για ό,τι της έχει συμβεί.

Σε απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα η κ. Σταμάτη έγραψε: “είμαστε σε διάσταση με τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η σχέση τους επιδεινώθηκε αμέσως μετά τον εγκλεισμό της στη φυλακή, καθώς πίεζε τον Α. Τσοχατζόπουλο να κάνει τα πάντα ώστε να αποφυλακιστεί.

Το γεγονός ότι η Βίκυ Σταμάτη παραμένει στη φυλακή, προκάλεσε την οργή της, με αποτέλεσμα οι συναντήσεις με τον κ. Τσοχατζόπουλο να είναι επεισοδιακές.

Η Bίκυ Σταμάτη διαψεύδει τις φήμες περί διαζυγίου μέσω δικηγόρου
Αργά σήμερα το απόγευμα ο γνωστός δικηγόρος της Βίκυ Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού, αναφέροντας ότι το ζευγάρι μάλιστα έχει ζητήσει από κοινού να τους επιτραπεί λίγες ώρες μαζί με τον γιό τος

www.news247.gr + www.trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.