Διαψεύδει τις φήμες ο ιδρυτής του Μαρκ Ζούκερμπεργ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/B206A85CEABF7EFA93CBB8372E5F8701.jpg
Για ακόμη μια φορά ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ αρνήθηκε ότι το Facebook σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά το δικό του κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με το BBC.

Σε μια ακόμη προσπάθεια να διαλύσει τις φήμες που αιωρούνται εδώ και καιρό σχετικά με το θέμα, ο Ζούκερμπεργκ χαρακτήρισε «λάθος στρατηγική» ενδεχόμενη κυκλοφορία κινητού τηλεφώνου από το Facebook.

«Οι άνθρωποι με ρωτάνε συνεχώς εάν θα δημιουργήσουμε το δικό μας κινητό τηλέφωνο. Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στη δημιουργία του δικού μας κινητού τηλεφώνου. Αυτή δεν είναι η σωστή στρατηγική για εμάς. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι διαθέτουμε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και οφείλουμε να κάνουμε το Facebook ακόμη καλύτερο και προσιτό σε μεγαλύτερη γκάμα συσκευών. Πρέπει να εξελιχθούμε περισσότερο» δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.