Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επιστολή της Ραχήλ Μακρή προς τους Αστυνομικούς που συνέλαβαν τους ληστές

Φεβρουάριος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με αφορμή τα πρωτοφανή γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Βελβεντό Κοζάνης, η αστυνομική δύναμη της περιοχής, απέδειξε ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και σε κατάσταση να διαχειριστεί δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Η βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, στέλνει θερμά συχγαρητήρια στους αστυνομικούς για την επιτυχή σύλληψη των ληστών, η οποία έγινε με άψογο τρόπο, δείχνοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την άρτια εκπαίδευση των Ελλήνων Αστυνομικών. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα ανασφάλειας η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί τον δίχτυ προστασίας και ασφάλειαςτου πολίτη, απέναντι σε κάθε φαινόμενο τρομοκράτησης της κοινωνίας αλλά και του πολιτικού κόσμου.

Οι σκληρά δοκιμαζόμενοι αστυνομικοί αποτελούν μια ακόμη κοινωνική ομάδα που έχει πληγεί βάναυσα από τα μέτρα πρωτοφανούς λιτότητας που πλήττουν ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, όμως απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως υπεράνω όλων τοποθετούν το καθήκον προς την κοινωνία τιμώντας τον όρκο που έχουν δώσει.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την Ελληνική Αστυνομία η οποία αποτελεί την εγγύηση για την ασφάλεια και ευημερία των πολιτών. Ο ρόλος της Αστυνομίας πρέπει να προστατευθεί σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 2nd, 2013 at 20:13 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply