Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δεν θα κυκλοφορήσει το Facebook το δικό του κινητό

Φεβρουάριος 2nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Διαψεύδει τις φήμες ο ιδρυτής του Μαρκ Ζούκερμπεργ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/B206A85CEABF7EFA93CBB8372E5F8701.jpg
Για ακόμη μια φορά ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ αρνήθηκε ότι το Facebook σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά το δικό του κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με το BBC.

Σε μια ακόμη προσπάθεια να διαλύσει τις φήμες που αιωρούνται εδώ και καιρό σχετικά με το θέμα, ο Ζούκερμπεργκ χαρακτήρισε «λάθος στρατηγική» ενδεχόμενη κυκλοφορία κινητού τηλεφώνου από το Facebook.

«Οι άνθρωποι με ρωτάνε συνεχώς εάν θα δημιουργήσουμε το δικό μας κινητό τηλέφωνο. Δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στη δημιουργία του δικού μας κινητού τηλεφώνου. Αυτή δεν είναι η σωστή στρατηγική για εμάς. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι διαθέτουμε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας και οφείλουμε να κάνουμε το Facebook ακόμη καλύτερο και προσιτό σε μεγαλύτερη γκάμα συσκευών. Πρέπει να εξελιχθούμε περισσότερο» δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό του πιο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 2nd, 2013 at 16:55 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply