Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Ελλάδα της κρίσης στενάζει στο κρεβάτι του… πλαστικού!

1 Φεβρουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-4LC9MyaLNLA/UQpxbhg3-ZI/AAAAAAAB2Oc/97txitY8uBw/s1600/58.jpgΔεύτερη χώρα στις πλαστικές επεμβάσεις παγκοσμίως ήταν το 2011 η Ελλάδα της κρίσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών, που δημοσιεύει το περιοδικό Economist, πρώτη στη λίστα με τις περισσότερες πλαστικές είναι η Νότια Κορέα, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ελλάδα, με μικρή διαφορά από την επίσης «χτυπημένη» από την κρίση Ιταλία.

Συνολικά το 2011 έγιναν περισσότερες από 14,7 εκατ. επεμβάσεις παγκοσμίως, από αδειοδοτημένους πλαστικούς χειρουργούς.

Περισσότερες από τις μισές από τις επεμβάσεις έχουν να κάνουν με λείανση γραμμών, απομάκρυνση ρυτίδων και τριχών, και φυσικά τα μπότοξ.

Η πιο δημοφιλής αισθητική επέμβαση, είναι η λιποαναρρόφηση και ακολουθεί η αυξητική στήθους -κυρίως στην Αμερική και την Βραζιλία- καθώς και τα εμφυτεύματα οπισθίων.

Μάλιστα, οι γυναίκες στη Βραζιλία «αγαπούν» ιδιαίτερα και την… ανάπλαση του αιδοίου, ενώ οι Ασιάτες επιλέγουν την ρινοπλαστική.

Πάντως, όπως σχολιάζει και το περιοδικό, οι… μεγαλύτεροι νάρκισσοι βρίσκονται στην Ελλάδα και την Ιταλία, δύο χώρες που τα τελευταία χρόνια πλήττονται από την οικονομική κρίση…

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

This entry was posted on Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, 2013 at 23:12 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply