Έπειτα απο ένα συναρπαστικό αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Η αναμέτρηση ήταν αντάξια των προσδοκιών με τις δύο ομάδες να πιάνουν υψηλή απόδοση και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με τέρμα του Φάμπρεγκας στο 50′, αλλά οι Μαδριλένοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την αποκάλυψη του αγώνα τον Ραφαέλ Βαράν στο 83′.

Ο 19χρόνος Γάλλος αμυντικός ανάπληρωσε επάξια το κένο του Πέπε στην αμύνα της Ρεάλ και «ανάγκασε» με την απόδοση του τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποθεώσουν. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Καμπ Νόου» στις 27 Φεβρουαρίου.


Real Madrid 1-1 Barcelona (Copa Del Rey) από goalsarena2012

Σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Σεβίλλη στον άλλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημιτελικοί είναι διπλοί και οι αγώνες ρεβάνς θα γίνουν σε περίπου ένα μήνα (27-28 Φεβρουαρίου).

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Εσιέν, Βαράν, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Μεσούτ Εζίλ, Καγιεχόν, Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Ινιέστα, Μέσι.

Τα αποτελέσματα:

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-1
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλη 31/1

 

ΔΟΛ,  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.