Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησαν την Πέμπτη (31/1) στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Γρεβενών, Αστυνομικοί του Δήμου με αστυνομικούς της Τροχαίας Γρεβενών, παρουσία της Αντιδημάρχου Παναγιώτας Τσιώτα- Μπαλοδήμου.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος δήλωσε στο Star-Fm.gr ότι είναι η 2η συνάντηση που γίνεται αφού είχε προηγηθεί ακόμη μία στην Τροχαία Γρεβενών και σκοπό έχει να δούνε από κοινού τα προβλήματα της Αστυνόμευσης και με αυτό τον τρόπο να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η Διοικήτρια της Τροχαίας Γρεβενών Ευαγγελίδη Αγγελική, είπε πως υπάρχει άψογη συνεργασία ενώ ο Υποδιοικητής της Τροχαίας Απόστολος Λάκκας πρόσθεσε ότι όλα γίνονται για το καλό των πολιτών και για να εκλείψουν οι κυκλοφοριακές παραβάσεις που παρατηρούνται κυρίως στη στάθμευση.

“Θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία των πολιτών και την ομαλή διαβίωσή του ιδιαίτερα στην πλατεία των Γρεβενών, όπου παρατηρείται μεγάλο πρόβλημα με την κίνηση οχημάτων εκεί” κατέληξε η Αντιδήμαρχος Γρεβενών Παναγιώτα -Τσιώτα Μπαλοδήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.