Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Συνάντηση συνεργασίας Αστυνομιών…

Ιανουάριος 31st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησαν την Πέμπτη (31/1) στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας Γρεβενών, Αστυνομικοί του Δήμου με αστυνομικούς της Τροχαίας Γρεβενών, παρουσία της Αντιδημάρχου Παναγιώτας Τσιώτα- Μπαλοδήμου.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος δήλωσε στο Star-Fm.gr ότι είναι η 2η συνάντηση που γίνεται αφού είχε προηγηθεί ακόμη μία στην Τροχαία Γρεβενών και σκοπό έχει να δούνε από κοινού τα προβλήματα της Αστυνόμευσης και με αυτό τον τρόπο να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η Διοικήτρια της Τροχαίας Γρεβενών Ευαγγελίδη Αγγελική, είπε πως υπάρχει άψογη συνεργασία ενώ ο Υποδιοικητής της Τροχαίας Απόστολος Λάκκας πρόσθεσε ότι όλα γίνονται για το καλό των πολιτών και για να εκλείψουν οι κυκλοφοριακές παραβάσεις που παρατηρούνται κυρίως στη στάθμευση.

“Θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία των πολιτών και την ομαλή διαβίωσή του ιδιαίτερα στην πλατεία των Γρεβενών, όπου παρατηρείται μεγάλο πρόβλημα με την κίνηση οχημάτων εκεί” κατέληξε η Αντιδήμαρχος Γρεβενών Παναγιώτα -Τσιώτα Μπαλοδήμου.

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 31st, 2013 at 14:39 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply