Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπάλληλος υπεξαίρεσε μισό εκατομμύριο ευρώ…

Ιανουάριος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Περισσότερες από 500.000 ευρώ φέρεται να είχε υπεξαιρέσει ένας 51χρονος υπάλληλος τράπεζας στη Θεσσαλονίκη από πελάτες.

Ο υπάλληλος αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλαστογραφία, υπεξαγωγή εγγράφων και υπεξαίρεση στην υπηρεσία καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του χρησιμοποιώντας την πρόσβαση που είχε σε στοιχεία αλλά και τη συνεργασία του με πελάτες της τράπεζας από τον Οκτώβριο του 2010 έως και το Νοέμβριο του 2012 πλαστογραφούσες υπογραφές σε εντάλματα πληρωμής και εξέδιδε πλαστά αποδεικτικά προθεσμιακών καταθέσεων σε πελάτες.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο εν λόγω υπάλληλος μετέφερε τα χρηματικά ποσά που υπεξαιρούσε σε λογαριασμούς άλλων πελατών της τράπεζας – των οποίων ερευνάται η συμμετοχή ή όχι στην παράνομη δράση -, σε δικούς του λογαριασμούς, ενώ είχε φτάσει και στο σημείο να ανοίγει λογαριασμούς στα ονόματα των θυμάτων του – χωρίς εκείνα να το γνωρίζουν – και στη συνέχεια αφού κατέθετε εκεί τα χρήματα τα εισέπραττε ο ίδιος.

Μegatv.com

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 30th, 2013 at 18:20 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply