Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Ευχαριστήριο για τον χορό του ΓΣΓ

Ιανουάριος 30th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στην εκδήλωση κοπής της πίτας και του ετήσιου χορού μας.

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από όλους όσους δεν καταφέραμε να φιλοξενήσουμε, λόγω έλειψης χώρου.

Η συμμετοχή σας και η αγάπη που δείξατε,  μας δίνει δύναμη για να υλοποιήσουμε τους στόχους και τα οράματα μας.

Αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια είναι το επιστημονικό ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, ο επίκουρος καθηγητής της ορθοπεδικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας κ.Μιχάλης Χαντές, οι ορθοπεδικοί κ.Ψευτογκάς Δημήτριος και Λιάντσης Θάνος, ο γιατρός της ομάδας κ.Ιωαννίδης Αθανάσιος και οι φαρμακοποιοί κ.Παπαβραμίδης Χρήστος, κ.Τζιώρας Μιχάλης και κ.Σαρτικίδης Γεώργιος.

Επίσης το επιστημονικό προσωπικό των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών και της Π.Ε. Νομού Γρεβενων για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους (σύνταξη μελέτης κατασκευής πλαστικού τάπητα-ταρτάν και την συντήρηση του γηπέδου και του κλειστού γυμναστηρίου).

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που στέκονται δίπλα μας αυτές τις δύσκολες συγκυρίες.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

Με τιμή το Δ.Σ.

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 30th, 2013 at 09:11 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply