Επιστολή του πρώην προέδρου του Πυρσού Μένιου Παπαϊωάννου:

Με ιδιαίτερη θλίψη και απογοήτευση γίνομαι κι εγώ μάρτυρας των αλλοπρόσαλλων καταστάσεων που λαμβάνουν χώρα σε σχέση με την ιστορική ομάδα του Πυρσού Γρεβενών, την οποία είχα την τιμή να υπηρετήσω για τρία χρόνια ως διοικητικός παράγοντας.

Τη στιγμή ακριβώς που οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την άνοδο της ομάδας στην νέα Γʼ Εθνική κατηγορία, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει πράξη από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στοιχεία αποσυντονισμού και αυτοκαταστροφικής διάλυσης κάνουν την εμφάνισή τους σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, δίνοντας έτσι έναυσμα για απαράδεκτες εσωστρέφειες που δυναμιτίζουν την αγωνιώδη προσπάθεια για επιβίωση.

Είχα παρέμβει πολλές φορές στο παρελθόν για να αναφέρω σε όλους τους τόνους, αλλά και να αποδείξω με την προσωπική μου στάση, ότι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και οι προσωπικές λογικές δεν έχουν καμιά θέση στο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στον αγαπημένο σύλλογο όλων των Γρεβενιωτών.

Αυτή μου την έκκληση επαναλαμβάνω με τη σημερινή μου παρέμβαση, αφού όλοι μας διαπιστώνουμε ότι δεν έχει αλλάξει δυστυχώς τίποτε προς αυτή την κατεύθυνση.

Αλληλοκατηγορίες, πισώπλατα μαχαιρώματα και στείρες αντιπαραθέσεις είναι το αγαπημένο σπορ αυτών που κατά τʼ άλλα βαυκαλίζονται ότι αγαπούν την ομάδα.

Ιδιαίτερα καλώ όσους έχουν ματώσει κατά το παρελθόν γιʼ αυτό το σωματείο προσφέροντας και από το υστέρημά τους, να σεβαστούν τον αγώνα που δίνουν τα παιδιά στους αγωνιστικούς χώρους.

Επίσης στέλνω το μήνυμα σε όσους σκέφτονται με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον και την πολιτική τους επιβίωση, να τα αφήσουν στην άκρη ετούτη την κρίσιμη στιγμή, στεκόμενοι στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις.

Την Κυριακή που μας έρχεται η ομάδα καλείται να σφραγίσει ουσιαστικά το εισιτήριό της για την άνοδο στη νέα κατηγορία, αντιμετωπίζοντας τη συμπολίτισσα και φίλη ομάδα Γρεβενά Αεράτα, μέσα σε ένα κλίμα που πιστεύω θα τιμήσει το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο και τον τοπικό πολιτισμό.

Έχουμε καιρό για τα υπόλοιπα, δεν τα ξεχνάμε, αλλά και δε μας ξεστρατίζουν από το στόχο που η ομάδα και οι ηρωικοί ποδοσφαιριστές μας έχουν βάλει από την αρχή της χρονιάς.

Ας επικρατήσει τουλάχιστον αυτή τη στιγμή η λογική και η αγάπη για τον Πυρσό μας.

Μενέλαος Παπαϊωάννου

π. Πρόεδρος του Πυρσού Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.