http://1.bp.blogspot.com/-FLf1ivUyCL8/UQdToIQO78I/AAAAAAABioc/xuXbSENu9Fs/s1600/XOROS+MME+2.jpgΤο Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών όπου συνάδελφοι και συμπολίτες άφησαν για λίγο πίσω τα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκέδασαν όλοι μαζί σε μια όμορφη μουσική βραδιά.

http://1.bp.blogspot.com/-DCSCghI4E6g/UQdTp6y-t_I/AAAAAAABiow/qPYFfaL_cyY/s1600/XOROS+MME+4.jpg

Την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. ΧΟΝΔΡΟΣ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. ΝΤΑΛΕΤΣΟΣ, ο Βουλευτής Ν.Δ. Γρεβενών κ. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. ΔΑΚΗΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. ΛΑΤΣΟΣ, οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ.κ. ΑΡΜΠΑΡΑΣ και ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. ΤΣΙΑΡΣΩΤΗΣ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. ΓΙΑΤΣΟΣ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. ΤΣΕΝΗΣ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ, ο τέως Δήμαρχος Γρεβενών κ. ΝΟΥΤΣΟΣ, ο Διοικητής Π.Υ. Γρεβενών κ. ΚΑΙΣΑΡΗΣ καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης μας κ. ΜΗΛΙΟΣ, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ. ΝΑΤΣΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ κ. ΜΠΑΡΟΣ.
http://4.bp.blogspot.com/-_yWKhc9AHo4/UQdToczNjBI/AAAAAAABiog/bafZbLUX6t0/s1600/XOROS+MME+1.jpg

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας στηρίζοντας έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά την εκδήλωση αυτή και αποδεικνύοντας περίτρανα ότι παρά τις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που βιώνουμε, η συνοχή της κοινωνίας μας παραμένει εξαιρετικά αρραγής και αυτό είναι ένα από τα θεμέλια στα οποία πρέπει να χτίσουμε το αύριο.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.