Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Τελετή Βράβευσης των πρωτευσάντων μαθητών

Ιανουάριος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών & Πρόεδρος των Κοινωφελών Ιδρυμάτων: «Κωνσταντίνου και Μαργαρίτη Βρέντζιου», «Νικολάου και Κούκας Κωνσταντινίδη» κ.κ. Σέργιος και ο Δήμαρχος Γρεβενών & Πρόεδρος της ΔΕΚΕΓ κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης

σας  προσκαλούν

στην τελετή Βράβευσης των πρωτευσάντων μαθητών κάθε τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Πόλης των Γρεβενών και των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Γρεβενών σχολικού έτους 2011-2012 η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Γρεβενών.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό της Έκθεσης  και της Ζωγραφικής των  Δημοτικών, Γυμνασίων & Λυκείων του Δήμου Γρεβενών που έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΑ».

 

 

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 29th, 2013 at 10:21 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply