Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της πόλης (Φωτογραφίες)

Ιανουάριος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-nUZYsTltPOE/UQfbycf3rWI/AAAAAAABjBY/Jul4U67ZaaM/s1600/noname3.jpgΟ Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάιο Κόραβο, επισκέφθηκε τη Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 τις περιοχές όπου συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της πόλης των Γρεβενών και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών. Οι παρεμβάσεις αφορούν την αποκατάσταση επειγουσών φθορών τόσο στα μεγάλα πεζοδρόμια όσο και στο οδικό δίκτυο.

Τα σημεία στα οποία πραγματοποιούνται οι παρεμβάσεις είναι το πεζοδρόμιο μπροστά από το Κλειστό Γυμναστήριο στην οδό Κ. Ταλιαδούρη, όπου υπήρχαν ρωγμές οι οποίες παρουσίαζαν ιδιαίτερη επικινδυνότητα.

http://3.bp.blogspot.com/-A4ai5O5PGBI/UQfbx9-0k1I/AAAAAAABjBU/AFc0w0KsJ5A/s1600/noname2.jpg

Στην πλατεία Ελευθερίας, όπου έγινε εκ νέου παρέμβαση σε σημεία που χρήζουν άμεση αποκατάσταση, στα πεζοδρόμια, στην κεντρική πλατεία και γενικά στα σημεία τα οποία έπρεπε άμεσα να αντιμετωπισθούν.

Πρόκειται για παρεμβάσεις οι οποίες έχουν σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών και αποτελούν βασική προτεραιότητα του Δήμου τόνισε αμέσως μετά ο Δήμαρχος Γρεβενών. Προχωράμε στις παρεμβάσεις παρά τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν οι μεγάλες παρεμβάσεις των αναπλάσεων μέσα στην πόλη των Γρεβενών.

http://4.bp.blogspot.com/-Y8QzWD0EhVk/UQfbm1FIrzI/AAAAAAABjBM/Q_eRVHIWwf0/s1600/noname.jpg

Αμέσως μετά ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το Δημοτικό Κοιμητήριο όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών που είναι σε εξέλιξη.

Δήλωσε ικανοποιημένος τονίζοντας ότι οι εργασίες προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί το νέο τμήμα, διότι είναι πλέον εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση του έργου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 29th, 2013 at 17:11 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply