Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Τρώνε τα παιδιά τους στη Βόρεια Κορέα»

Ιανουάριος 29th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Επιδημία κανιβαλισμού μαστίζει την Βόρεια Κορέα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Ξένου Τύπου. Σύμφωνα με αυτά, γονείς αναγκάζονται να τρώνε τα παιδιά τους από την πείνα. Ένας άντρας μάλιστα καταδικάστηκε πρόσφατα σε θάνατο επειδή δολοφόνησε τα δυο του παιδιά για να τα φάει! Τα σοκαριστικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν άντρα ο οποίος έφαγε το πτώμα του εγγονού του και για έναν άλλο που προτίμησε να βράσει το σώμα του παιδιού του προτού προχωρήσει στον κανιβαλισμό.

Οι λεπτομέρειες παρουσιάστηκαν στο Asia Press και στους Sunday Times. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο λιμός σε κάποιες επαρχίες σκότωσε 10.000 άτομα και ο κανιβαλισμός παίρνει τις διαστάσεις επιδημίας. Πολλοί αποδίδουν τα γεγονότα στις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην χώρα εξαιτίας των πυραυλικών δοκιμών. Όπως μαρτυρά κάποιος, ο άντρας που εκτελέστηκε σκότωσε τα παιδιά του ενώ έλειπε η γυναίκα του στη δουλειά. Όταν γύρισε της πρόσφερε φαγητό λέγοντας «έχουμε κρέας σήμερα». Η γυναίκα του τον υποψιάστηκε και κάλεσε την ασφάλεια που οδήγησε και στην αποκάλυψη. Δημοσιογράφος που βρέθηκε στην περιοχή υποστηρίζει ότι ένας άντρας ξέθαψε και έφαγε τα απομεινάρια του εγγονού του! Ένας άλλος που τρελάθηκε από την πείνα   αποφάσισε να μαγειρέψει το παιδί του. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι δυτικές εφημερίδες, τα περιστατικά είναι αληθινά και έχουν καταγραφεί από πολίτες που έχουν στρατολογηθεί από το πρακτορείο.

independent

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 29th, 2013 at 19:55 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply