Αρκέστηκαν στην άβολη ισοπαλία…

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Κέρκυρα και Άρης στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Δύο γκολ για τους «Φαίακες» πέτυχε ο Κυβελίδης (24′, 53′), ενώ για τους Θεσσαλονικείς σκόραραν οι Γιαννίτσης (17′) και Καραγιάννης στο 79′. Από το 75′ ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Παπαστεργιανού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 15΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν, με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκέσιου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά, από κόρνερ του Ζαραδούκα, ο Γιαννίτσης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Άρη (0-1).

Η «απάντηση» της Κέρκυρας ήταν άμεση και στο 24΄ έγινε το 1-1 με την κεφαλιά του Κυβελίδη, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τους «Φαίακες» βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Το ματς άνοιξε στη συνέχεια με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεωνίδας Κυβελίδης «χτύπησε» και πάλι στο 53΄ με προβολή κι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το γκολ της Κέρκυρας «έκοψε τα πόδια» των παικτών του Άρη, που αποδιοργανώθηκαν και το έργο τους φάνηκε να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο μετά την αποβολή του Παπαστεργιανού στο 75΄.

Η ένταση που επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο για μερικά λεπτά, ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων, όπως αποδείχθηκε «ευνόησε» τους Θεσσαλονικείς. Στο 78΄ ο Αναστασόπουλος έδιωξε σωτήρια το απευθείας φάουλ του Τάτου, ενώ στο 79΄ από μπαλιά του τελευταίου, ο Καραγιάννης από πολύ κοντά πέτυχε το 2-2.

Αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά και που δεν «βόλεψε» καμία από τις δύο ομάδες. Η Κέρκυρα παρέμεινε στην τελευταία θέση, ενώ ο Άρης στην διακεκαυμένη ζώνη.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Κέρκυρα – Αρης για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Τσουμάνης, Κυβελίδης – Οικονομόπουλος, Τάτος
Κόκκινες: 75΄ Παπαστεριανός

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Αγρίτης, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Γκέσιος, Στάμου (83΄ Γιάντσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (77΄ Σταμόγιαννος)

ΑΡΗΣ (Λούκας Ανκαράθ):
Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (60΄ Καραγιάννης), Μαργαρίτης (60΄ Ρένια), Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (65΄ Τριανταφυλλάκος), Κοέλιο

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.