Η Φιλοσοφία …

Με σεβασμό στον πολίτη το νέο ΙΚΤΕΟ AUTO διάγνωση, διενεργεί ελέγχους σε επιβατικά, φορτηγά, λεωφορεία, και μοτοσυκλέτες με βασικό στόχο την διαρκή ποιότητα όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών .

Με συνέπεια και υπευθυνότητα κερδίζει την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών οχημάτων, διασφαλίζοντας ποιοτικούς και αξιόπιστους ελέγχους, με γνώμονα την οδική ασφάλεια και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Το νέο ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTO διάγνωση πρωταγωνιστεί στον κλάδο των ΙΚΤΕΟ στη Δυτική Μακεδονία, διαθέτοντας εγκαταστάσεις υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, άψογα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό και φυσικά αξιόπιστες πληροφορίες για την κατάσταση που βρίσκονται τα οχήματα των ιδιοκτητών, στα οποία διενεργούμε ελέγχους, γρήγορα και χωρίς καμιά ταλαιπωρία.

http://www.autodiagnosi.gr/images/out.JPG

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για  να επιλέξω το νέο ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTOΔΙΑΓΝΩΣΗ στην Κοζάνη:

  • Για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με 4 γραμμές ελέγχου
  • Για τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας
  • Για την απόλυτα εξειδικευμένη και πιστοποιημένη ομάδα μηχανολόγων και μηχανικών
  • Για την γρήγορη υπεύθυνη και φιλική εξυπηρέτηση
  • Γιατί με ένα απλό τηλεφώνημα στο 24610 75000, κλείνω ραντεβού στον χρόνο που επιθυμώ
  • Επιλέγω το νέο ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTO διάγνωση, επειδή πρέπει να ξέρω την κατάσταση του οχήματός μου, αλλά κυρίως, επειδή θέλω να οδηγώ με ασφάλεια.

Επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.