Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πυρκαγιά σε σαλέ στη Βασιλίτσα Γρεβενών

Ιανουάριος 28th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://www.pelop.gr/temp/CACHE_650X650_1_19704.JPGΦωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής (27/01) -από άγνωστη αιτία- σε σαλέ της Βασιλίτσας Γρεβενών, στην πλευρά του Διστράτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, η φωτιά ξεκίνησε από την καπνοδόχο του τζακιού του σαλέ, χωρίς να πάρει μεγάλες διαστάσεις, χάρη στην άμεση επέμβαση τόσο των Πυροσβεστών όσο και των πολιτών που βρίσκονταν στον χώρο, ενώ δεν κινδύνευσε κανείς.

Συγκυριακά, ο υπαξιωματικός της ΠΥ Γρεβενών που βρισκόταν οικογενειακώς στη Βασιλίτσα Βάιος Πήχας, επελήφθη του περιστατικού και κατάφερε με τα μέσα της επιχείρησης και μεταφέροντας την εικόνα της εξέλιξης της πυρκαγιάς στην υπηρεσίας του, με 2 οχήματα της ΠΥ Γρεβενών που έφτασαν πρώτα στο συμβάν, να τη σβήσουν.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας – όπου ανήκει διοικητικά το συγκεκριμένο σαλέ- Κίτσιος Κωνσταντίνος, μιλώντας στο Star-Fm.gr ανέφερε πως η άμεση επέμβαση των παρευρισκομένων απέτρεψε τα χειρότερα και υπολόγισε (στατιστικά) το κόστος επισκευής σε 20.000 περίπου ευρώ.

Για την κατάσβεση κινήθηκαν 2 οχήματα από την Πυροσβεστική υπηρεσία Γρεβενών, 3 από τη Κόνιτσα και ένα από το κλιμάκιο του Μετσόβου, ενώ προσέφεραν τις υπηρεσίες τους συνολικά 13 Πυροσβέστες.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κονίτσης.

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 28th, 2013 at 10:18 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply