Κρύο… καιρός για Πάμπλο

Κρύο... καιρός για ΠάμπλοΟ Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις απέναντι σε μια καλά οργανωμένη άμυνα, όπως ήταν σήμερα αυτή του Πανθρακικού, αλλά ο Κοντρέρας στα τελευταία λεπτά (86′), έπειτα από ασίστ του Χολέμπας, του έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0 στην παγωμένη Κομοτηνή.

Στο +14 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης οι “ερυθρόλευκοι”, που συνεχίζουν αήττητοι στην Σούπερ Λίγκα, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους.

Δύο παιχνίδια χωρίς νίκη στο σπίτι του είχε μείνει ο Πανθρακικός και δεν ήθελε να τριτώσει το κακό. Απεναντίας στόχος του ήταν να τριτώσει το καλό. Δηλαδή να νικήσει την ίδια χρονιά στην έδρα του, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ (έστω και αν δεν θυμίζουν τον παλιό καλό τους εαυτό) και τον Ολυμπιακό. Τον αήττητο Ολυμπιακό που φιλοδοξεί να τελειώσει κι έτσι το πρωτάθλημα.

Δεδομένου ότι σήμερα ότι οι καιρικές συνθήκες, συνεπώς και ο αγωνιστικός χώρος, ήταν κατάλληλα για την διεξαγωγή του αγώνα, δόθηκε το ΟΚ για την σέντρα.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά χωρίς να καταφέρει να γίνει απειλητικός απέναντι σε μια οργανωμένη άμυνα, όπως αυτή που παρουσίασε ο Πανθρακικός. Και την ώρα λοιπόν που η πίεση του Ολυμπιακού δεν απέδιδε καρπούς, σε μια από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις του, ο Πανθρακικός είχε δοκάρι σε σουτ του Μουνάφο.

Στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να εντείνει την πίεσή του, αλλά να εξακολουθεί να αναπτύσσεται με ανορθόδοξο τρόπο. Η πρώτη κίνηση του Νικοπολίδη από τον πάγκο ήταν η χρησιμοποίηση και του Μήτρογλου στην επίθεση, αλλά και πάλι χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή δεν έδωσε ούτε ο Φέισα (αντί του Μοδέστο), ενώ και ο Φετφατζίδης στα λίγα λεπτά που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσε να προσφέρει.

Εν τέλει η λύση ήρθε από τον Κοντρέρας, που εκμεταλλευόμενος την εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα και διατήρησε όχι μόνο το αήττητο για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά του έδωσε και μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό βεβαίως δεν αλλάζει, το γεγονός ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έπεισαν με την απόδοσή τους.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανθρακικός – Ολυμπιακός για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Καστσελάν, Βαϊρουά (81’ Κοντογουλίδης), Τζάνης (89′ Καθάριος), Μουνάφο, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Μακρυδημήτρης, Ντιόγκο, Σκλιοπίδης, Πόπτσης.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Μανιάτης, Μοδέστο (76’ Φέισα), Μασάντο, Τζεμπούρ, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Γκρέκο (58’ Μήτρογλου), Αμπντούν (84’ Φετφατζίδης).

Στον πάγκο: Κάρολ, Παπάζογλου, Πάντελιτς, Σιόβας.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.