http://4.bp.blogspot.com/-z7gaojvT9Fk/UQTYk3VyDoI/AAAAAAABhzQ/W4fiujYjJy4/s1600/9.JPGΠραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” μεταξύ των μελών του χορευτικού τμήματος, στο χώρο που πραγματοποιούνται οι πρόβες του χορευτικού τμήματος του συλλόγου στο Μπλιούρειο Eκκλησιαστικό Μέγαρο απέναντι από τον ιερό του Αγίου Νικολάου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτριος Μπουκάλης ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στους παραβρεθέντες, μία καλή και γόνιμη χρονιά στο σύλλογο και στο χορευτικό τμήμα.

Το φλουρί το πέτυχε η κ. Δόμνα και ως δώρο σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου είναι η δωρεάν συμμετοχή στις πρόβες του χορευτικού για το 2013.

http://3.bp.blogspot.com/-0XPQbEmpqSk/UQQnbHgeHEI/AAAAAAAAAIE/JVfPs2jgVso/s1600/1_n.jpgΜε τη συνεστίαση δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη μας πέρα από την ανταλλαγή ευχών να επικοινωνήσουν, να συζητήσουν σε ένα όμορφο εορταστικό περιβάλλον την πορεία του συλλόγου, την επικαιρότητα. Ακολούθησε συνεστίαση με πολύ κρασί, πολύ κέφι, τραγούδι και χορό.

Μία άλλη καινοτόμα εκδήλωση που προγραμμάτισε ο σύλλογος είναι η συνάντηση όλων των Διοικητικών Συμβουλίων και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής από την ίδρυση του συλλόγου από το 1979 ως σήμερα που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2013 σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας.

http://2.bp.blogspot.com/-i6efoVNYRjM/UQTYkdAfEmI/AAAAAAABhzU/9MrYHWEut-A/s1600/8.JPG

Η ύπαρξη του συλλόγου βασίζεται στις δράσεις των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων, ένας σεβασμός και μία αναγνώριση στα πρόσωπα που εθελοντικά υπηρέτησαν το σύλλογο το θεωρούμε αυτονόητο. Η εμπειρία τους, η αλληλογνωριμία, η κατάθεση προτάσεων, η γνώση της διαδρομής του συλλόγου, πιστεύουμε ότι θα είναι επωφελής για περισσότερο δυνάμωμα του συλλόγου μας.

Ο Σύλλογος και φέτος θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό την καθιερωμένη ημερομηνία το Σάββατο της Μικρής Αποκριάς όπου εκεί θα βραβευτούν για έκτη συνεχή χρονιά οι μαθητές Γρεβενιώτικης καταγωγής που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΑΕΙ,ΤΕΙ) και διαμένουν στην περιφέρεια Κοζάνης.

Συντάκτης: Βασίλης Αποστόλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.