Αγνωστος διαρρήκτης πήρε χρήματα, τιμαλφή και το αυτοκίνηο της βουλευτού

Διάρρηξη στην κατοικία της Λιάνας ΚανέλληΔιάρρηξη σημειώθηκε αργά το βράδι του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής στο σπίτι της βουλευτού του ΚΚΕ κυρίας Λιάνας Κανέλλη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια αλλά και μετά την έρευνα της Αστυνομίας, άγνωστος διαρρήκτης παραβίασε την μπαλκονόπορτα που βλέπει σε ακάλυπτο χώρο, μπήκε στο σπίτι της βουλευτού ενώ κοιμόταν και πήρε 800 ευρώ, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυττοκινήτου της κυρίας Κανέλη, με το οποίο και διέφυγε.
Η βουλευτής αντελήφθη τη διάρρηξη το πρωϊ και κατήγγειλε  αμέσως το γεγονός στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Το ΚΚΕ κατήγγειλε με ανακοίνωσή του την διάρρηξη στο σπίτι της κυρίας Κανέλλη καλώντας παράλληλα τις Αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση καθώς θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή «έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους».

«Η προειδοποιητική εισβολή τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας. Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς. Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.