Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αναστέλλουν τις κοινητοποιήσεις τους οι διαιτητές Πετοσφαίρισης

Ιανουάριος 27th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα 26/1/13,το ΔΣ ΣΥΔΠΕΜ αφουγκραζόμενο τις αγωνίες των σωματείων αλλά και των πετοσφαιριστών-πετοσφαιριστριών για την υφιστάμενη κατάσταση στο χώρο του βόλλευ της περηφέρειας μας και θέλοντας να δώσει λύση στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε, χωρίς μέχρι σήμερα να ικανοποιηθούμε οικονομικά,έχοντας την εξουσιοδότηση από την ΓΣ/ΣΥΔΠΕΜ της 16/1/13 , αποφάσισε την α ν α σ τ ο λ ή των κοινητοποιήσεων του από 28/1/13.

Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι ακόμη παρακρατείτε τα χρήματα των μετακινήσεων μας, όπως επίσης και ότι συνεχίζετε να παραβιάζετε τον Ν.2726/99 και τον κανονισμό διαιτησίας ΕΟΠΕ διατηρώντας στην ΕΔ/ΕΣΠΕΜ εν ενεργεία διαιτητή ενώ υπάρχουν μη εν ενεργεία διαιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ΕΔ/ΕΣΠΕΜ.

Οποιεσδήποτε αποφάσεις θα ληφθούν από την νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές του συνδέσμου σύντομα κατόπιν εντολής της ΓΣ του συνδέσμου.

Μέχρι τότε αναμένουμε την απάντησή σας στο τελευταίο έγγραφο που σας στείλαμε, εγγράφως ή εμπράκτως.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ    ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

This entry was posted on Κυριακή, Ιανουάριος 27th, 2013 at 21:09 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply