Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βγήκαν στο δρόμο τρακτέρ σε Ημαθία και Δράμα – Κλείνουν την Εγνατία…

Ιανουάριος 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Οι αγρότες προχωρούν σε συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού στο ύψος της Κουλούρας

Στο δρόμο τρακτέρ από Ημαθία και ΔράμαΣε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κουλούρας, προχώρησαν στις 11 το πρωί του Σαββάτου και για μία ώρα οι αγρότες του νομού Ημαθίας.

«Θα κλείσουμε συμβολικά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας» είπε ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, Κώστας Λιολιόπουλος.

Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεών τους, σημείωσε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα λάβει την Κυριακή το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο των αγροτών που θα συγκληθεί στον Πλαταμώνα Πιερίας.

Οι αγρότες της Ημαθίας παραμένουν τις τελευταίες μέρες με παραταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Κουλούρας.

Στους δρόμους βγήκαν από το πρωί και οι αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας

Μέλη του Αδέσμευτου Συλλόγου Αγροτών Δράμας έχουν παρατάξει τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα σε τρία σημεία της εθνικής οδού Δράμας – Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του «Σκαρή», στη Μαυρολεύκη και στη διασταύρωση των Κοκκινογείων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα κλείσουν κάποιο τμήμα των δρόμων. Τα μέλη του Αδέσμευτου Συλλόγου Αγροτών, που έχουν στο πλευρό τους το Εργατικό Κέντρο της πόλης και τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο, επισημαίνουν ότι αυτό θα αποφασιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα έχει άμεση συνάρτηση με τις αποφάσεις που θα ληφθούν αύριο κατά τη συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου στον Πλαταμώνα.

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 26th, 2013 at 12:31 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply