Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μάθημα για την οικονομική κρίση θα διδάξει στο Κολούμπια ο Παπανδρέου

Ιανουάριος 25th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/5EB6BB95CA804BC21F3D98E3D1E767AC.jpgΜετά το Χάρβαρντ, ήρθε η σειρά του Κολούμπια να υποδεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός θα διδάξει στο φημισμένο αμερικανικό πανεπιστήμιο στο πλαίσιο ενός σεμιναρίου με θέμα την ευρωπαϊκή οικονομική κρίση.

Ο Πρόεδρος της Σχολής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων (SIPA) του Κολούμπια Ρόμπερτ Λίμπερμαν ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα ξεκινήσει να διδάσκει στο εαρινό εξάμηνο.

«Εχω την τιμή να καλωσορίσω τον Γιώργο Παπανδρέου στην πανεπιστημιακή μας κοινότητα. Η Ελλάδα σήμερα είναι ένα ζωντανό εργαστήριο για μερικές από τις βασικές παγκόσμιες δημοσιονομικές προκλήσεις της εποχής μας – συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής πολιτικής και της κοινωνικής πολιτικής. Ξέρω ότι οι φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό μας ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε ανώτατο επίπεδο», δήλωσε ο κ. Λίμπερμαν.

«Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω και να συμβάλλω σε τέτοιες επίκαιρες συζητήσεις στη Σχολή SIPA. Η συγκυρία που διανύουμε είναι κρίσιμη, όχι μόνο για την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και για τον ανεπτυγμένο κόσμο εν γένει. Οι νέες ιδέες και οι κοινές απόψεις είναι χρήσιμες διότι αντιμετωπίζουμε οικονομικές, περιβαλλοντικές και δημοκρατικές προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Παρασκευή, Ιανουάριος 25th, 2013 at 22:16 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply