Την είχαν φιμώσει…

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας και της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, εξιχνιάστηκε ληστεία που διαπράχθηκε στο Αμύνταιο Φλώρινας στις 24 Νοεμβρίου της προηγούμενης χρονιάς, σε βάρος μιας 66χρονης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών  26 και  25 ετών.

Ειδικότερα, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι ενός  26χρονού, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε κομμάτι σχοινιού, όμοιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία σε βάρος της 66χρονης.

Συνεχίζοντας την έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος, είχε διαπράξει μαζί με έναν 25χρονο, τη ληστεία σε βάρος της 66χρονης στο Αμύνταιο Φλώρινας,  από την οποία αφού τη φίμωσαν και έδεσαν τα άκρα της, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ογδόντα (380) ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 25χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ένα αεροβόλο πιστόλι,
  • μία συσκευασία, που περιείχε κάνναβη δώδεκα (12) γραμμαρίων και
  • μία κουκούλα «FULL FACE».

Ο 25χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή του όπλου και των ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναμένεται η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος και των δύο, για τη διάπραξη της ληστείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.