Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεργασία ΚΑΛΛΙΣΤΩ και LEXICON για καλό σκοπό (Φωτογραφίες)

Ιανουάριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

http://2.bp.blogspot.com/-iFbNb67X7Qw/UQEQKJf4oiI/AAAAAAABggU/Ci77f96yOdI/s1600/P5030016.JPGΣε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, η οικονομική και ηθική υποστήριξη του έργου της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ από ιδιώτες και επιχειρήσεις αποτελεί βασικό μοχλό για τη συνέχιση της λειτουργίας της και την υλοποίηση τωνδράσεων της, με σκοπό την προστασία της άγριας ζωής, αλλά και του περιβάλλοντος συνολικά.

http://1.bp.blogspot.com/-LTi1xQj797o/UQEQK9WQIjI/AAAAAAABggc/cPtRlv-V_CE/s1600/_MG_0270ok+.jpgΗ μεταφραστική εταιρεία LEXICON (www.lexicon.com.gr), με σκοπό να ενισχύσει το έργο της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ και με ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλλον, προσέφερε έκπτωση 5% στους πελάτες της για κάθε έργο που της ανέθεταν και έκανε ισόποση δωρεά στην ΚΑΛΛΙΣΤΩ. Βασικός σκοπός της πρωτότυπης χορηγίας είναι η ενίσχυση των δράσεων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της οργάνωσης και ο εμπλουτισμός του εκπαιδευτικού της υλικού. Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πέρα από τη σημαντική οικονομική στήριξη των δράσεων της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ, διεύρυνε σημαντικά τον κύκλο υποστηρικτών της οργάνωσης, συστήνοντας την σε ιδιώτες και εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού οι πελάτες της μεταφραστικής εταιρείας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι πλέον επισήμως εταιρικοί υποστηρικτές της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ, η οποία τους παρέδωσε τα σχετικά πιστοποιητικά εταιρικής υποστήριξης αλλά και τη δυνατότητα να εγγράψουν όλους τους εργαζομένους τους ως επίτιμους υποστηρικτές της οργάνωσης.

http://2.bp.blogspot.com/-WlNdqmHP21E/UQEQKq3QaNI/AAAAAAABggY/lzI4PtTQaFU/s1600/_MG_0268ok+.jpg

Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της LEXICON αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική των συλλογικών προσπαθειών σε μία εποχή που ειδικά τα περιβαλλοντικά ζητήματα φαίνεται να υποβαθμίζονται.

«Καλλιστώ»

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 24th, 2013 at 16:26 and is filed under ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply