Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καλιφόρνια: Μήνυση κατά του Άρμστρονγκ για απάτη

Ιανουάριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Αφορά τα βιβλία που εξέδωσε στα οποία περιέχονται ψεύδη σύμφωνα με τους μηνυτές

Καλιφόρνια: Μήνυση κατά του Άρμστρονγκ για απάτηΔυο άνδρες στην Καλιφόρνια μήνυσαν τον Λανς ‘Αρμστρονγκ και τους εκδότες του για απάτη και ψευδή διαφήμιση, υποστηρίζοντας ότι τα απομνημονεύματα του αμερικανού ποδηλάτη που παρουσιάστηκαν ως πραγματικά γεγονότα, αποδείχθηκε ότι περιελάμβαναν πολλά ψεύδη μετά την ομολογία του ‘Αρμστρονγκ την περασμένη εβδομάδα για συστηματική χρήση αναβολικών.

Η μήνυση κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σακραμέντο στην Καλιφόρνια την Τρίτη, πέντε ημέρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην Όπρα Γουίνφρι ο ‘Αρμστρονγκ στην οποία ομολόγησε ότι κέρδισε του επτά τίτλους του Γύρου της Γαλλίας με τη χρήση απαγορευμένων αναβολικών για να αυξήσει τις επιδόσεις του.

Τη μήνυση κατέθεσαν οι Ρομπ Στούτζμαν, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, ο οποίος έχει διατελέσει αναπληρωτής διευθυντής προσωπικού του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Τζόναθαν Γουίλερ, σεφ και ερασιτέχνης ποδηλάτης.

Οι δυο τονίζουν ότι αγόρασαν τα βιβλία «Ιt’s Not About the Bike» και «Every Second Counts» γιατί πίστευαν στον ‘Αρμστρονγκ και στην ιστορία του για την επιστροφή του στο Γύρο της Γαλλίας χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών.

Όμως, μετά την ομολογία του ‘Αρμστρονγκ, ο Στούτζμαν και ο Γουίλερ αισθάνθηκαν «εξαπατημένοι» και «προδομένοι» όταν συνειδητοποίησαν ότι τα βιβλία που διαφημίστηκαν ως απομνημονεύματα του αμερικανού ποδηλάτη ήσαν γεμάτα ψεύδη.

Οι δυο άνδρες κατηγορούν τον ‘Αρμστρονγκ και τους εκδοτικούς οίκους Penguin και Random House για παραβίαση του νόμου περί προστασίας του καταναλωτή με ψευδή διαφήμιση και απάτη.

ΔΟΛ

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 24th, 2013 at 22:14 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply