OΠώς ένα 9χρονο αγόρι έβγαλε 100.000 δολάρια σε λίγα λεπτά (pics) Kieron Williamson είναι ένα ταλαντούχο αγόρι που ζωγραφίζει. Δεν είναι όμως ένα συνηθισμένο ταλαντούχο παιδί. Ο Kieron είναι διάσημος, πετυχημένος ζωγράφος.

Πολλοί παρομοιάζουν τα έργα του με αυτά του Monet και του Picasso! Μάλιστα τα media τον αποκαλούν “mini Monet”.

Ξεκίνησε τη ζωγραφική σε ηλικία έξι ετών, ζητώντας κατά τη διάρκεια διακοπών με τους γονείς του ένα μπλοκάκι για να ζωγραφίσει. Και όλα πήραν το δρόμο τους.

Οι δημοσιογράφοι προώθησαν πολύ το μικρό αγόρι, ώσπου όταν ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη του έκθεση, ενδιαφερόμενοι από 35 χώρες του κόσμου αγόρασαν ένα κομμάτι της συλλογής.

Ο Kieron έβγαλε 100.000 δολάρια σε μερικά λεπτά όταν πούλησε τους πίνακές του, κι από τότε κάθε έκθεσή του είναι sold out.

Οι γονείς του συγκεντρώνουν τα χρήματα που βγάζει σε ένα λογαριασμό στον οποίο θα έχει πρόσβαση μετά τα 18, ενώ η καθημερινότητά του, πέρα από τη ζωγραφική, περιλαμβάνει σχολείο και παιχνίδι.

www.newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.