Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπογράφει και ανακοινώνεται από τη Ρόμα ο Τοροσίδης

Ιανουάριος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις

Με επιτυχία πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Βασίλης Τοροσίδης και πλέον απομένει να υπογράψει το συμβόλαιό του και η ανακοίνωση απόκτησής του από τη Ρόμα.

Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στην Ιταλία, όπου συζήτησε αρχικά τους όρους του συμβολαίου του και στη συνέχεια πήγε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Τζιαλορόσι, όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Οι πληροφορίες σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος διίστανται αφού άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο «Τόρο» θα έχει ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ, άλλες 300.000 ευρώ και άλλες 700.000 ευρώ. Πάντως, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τοροσίδης συμφώνησε για συμβόλαιο ως το 2018.

Ο Τοροσίδης, όπως όλα δείχνουν, πρώην αρχηγός των Ερυθρολεύκων είχε στα χέρια του πρόταση και από τη Φούλαμ, ωστόσο προτίμησε τη Ρόμα αφού είναι της άποψης ότι οι Ιταλοί είναι πιο μεγάλο μέγεθος και ότι ταιριάζει περισσότερο στο Campionato παρά στην Premier League.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 23rd, 2013 at 09:56 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply