Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.: “Με αφορμή την καραμπόλα” …

Ιανουάριος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με αφορμή το περιστατικό της 22ης Ιανουαρίου 2013, με πολλαπλή σύγκρουση οχημάτων (καραμπόλα) στη χ.θ.285 της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Κλειδιού Ημαθίας, η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» επισημαίνει πως κατά το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 08:17, το προσωπικό Λειτουργίας και Συντήρησης της Οδού μετέβη εντός 5 λεπτών στον τόπο του συμβάντος (στις 08:22) και διέκοψε άμεσα την επερχόμενη κυκλοφορία, ώστε να μην προσεγγίσουν άλλα οχήματα την περιοχή της σύγκρουσης εντός της πυκνής ομίχλης, αποτρέποντας έτσι την περαιτέρω εξέλιξη και κλιμάκωση των συμβάντων.

Με τον άριστο συντονισμό όλων των Υπηρεσιών (Τροχαία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Ανάδοχος Λειτουργίας και Συντήρησης της Εγνατίας Οδού) η Οδός καθαρίστηκε ταχύτατα και δόθηκε με ασφάλεια στην κυκλοφορία στις 14:00 της ίδιας ημέρας.

Επιπλέον , η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς που κινούνται στους αυτοκινητόδρομους, ότι σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας, βροχής, ομίχλης, χιονιού και παγετού επιβάλλεται να ρυθμίζουν την ταχύτητα του οχήματός τους αναλόγως των επικρατουσών συνθηκών και να τηρούν αυξημένες αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

This entry was posted on Τετάρτη, Ιανουάριος 23rd, 2013 at 20:26 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply