Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Για την επανεκκίνηση των αυτοκινητοδρόμων συζητά ο Κ.Χατζηδάκης στις Βρυξέλλες

Ιανουάριος 22nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σειρά επαφών με Επιτρόπους της ΕΕ και για τον Ε-65

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/B850BECE1A05CC54D2AF0C9CDE223C38.jpgTo θέμα της επανεκκίνησης των αυτοκινητοδρόμων θα συζητήσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, στις Βρυξέλλες, όπου θα έχει σειρά επαφών με Επιτρόπους της ΕΕ για θέματα της αρμοδιότητας τους.

Αναλυτικά, την Τρίτη θα συναντηθεί με τον Μισέλ Μπαρνιέ, Επίτροπο για την Εσωτερική Αγορά και τις Υπηρεσίες.

Την Τετάρτη, ο κ. Χατζηδάκης θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της ΕΕ και Επίτροπο Ανταγωνισμού Χοακίμ Αλμούνια, με τον Επίτροπο για την Περιφερειακή Πολιτική Γιοχάνες Χαν και με τον αντιπρόεδρο της ΕΕ και Επίτροπο για τις Μεταφορές Σιμ Κάλας.

Η αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων για την επανεκκίνηση μεγάλων έργων και η επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων αποτελούν προτεραιότητες για την κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να έχει αναλάβει πολύ ενεργό ρόλο.

Σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε για αυτό την Δευτέρα ο πρωθυπουργός ζήτησε επιτάχυνση διαδικασιών και καλύτερη συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων υπουργείων και φορέων.

Μετά τη σύσκεψη, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης που συμμετείχε, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός «παρακολουθεί προσωπικά τα θέματα που σχετίζονται με τις επενδύσεις, την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και τις Αποκρατικοποιήσεις».

Το 2013 θα πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένη πρόοδος» τόνισε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Τρίτη, Ιανουάριος 22nd, 2013 at 13:09 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply