Άνοιξε θέση για τον Καζιγιάμα

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί από τη Δευτέρα το απόγευμα ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός άσος των Πρασίνων πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του, ανοίγοντας παράλληλα θέση ξένου για τον Καζιγιάμα.

Η κίνηση αυτή είχε προγραμματιστεί να γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα, αλλά αρχικά η αναβολή της άφιξης του Αργεντινού στην Ελλάδα και στη συνέχεια μια οικονομική διαφορά που προέκυψε με την ΠΑΕ, καθυστέρησαν λίγο την εξέλιξη αυτή.

Πλέον, στον Παναθηναϊκό άνοιξε θέση ξένου με τον Καζιγιάμα να αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των Πρασίνων, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί την Τετάρτη κιόλας, στο ματς του Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Στο σημερινό ραντεβού των δύο πλευρών διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της αποζημίωσης που θα λάβει ο Λέτο (1.2 εκ. ευρώ) και με τη σειρά του υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ευχόμαστε στον Σέμπα την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την πλήρη αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος τραυματισμού που κόστισε τόσο πολύ στον ίδιο αλλά και στην ομάδα.

Το ταλέντο του, η προσφορά του στην ομάδα, το πάθος του, το δέσιμό του με τους φιλάθλους, αλλά και η σφραγίδα του στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα χρόνια που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι, του έχουν εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών».

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.