Εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς να δαπανήσετε πολύ χρόνο

Μυστικά για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδαΔυστυχώς οι καθημερινοί γρήγοροι και αγχωτικοί ρυθμοί στη ζωή σας κάνουν να παραμελείτε την περιποίηση του προσώπου σας και να μην ασχολείστε μαζί του όσο χρειάζεται για να είναι υγιές, ξεκούραστο και λαμπερό.

Υπάρχουν όμως και κάποια μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε στην επιδερμίδα σας την ζωντάνια και τη σφριγηλότητα που της λείπει. Πρόκειται για κάποια μικρά tips που δεν θέλουν χρόνο, αλλά τα αποτελέσματα της εφαρμογής τους είναι εντυπωσιακά.

Καταρχήν η εφαρμογή του κρύου νερού ή ακόμα και του πάγου πάνω στο δέρμα του προσώπου σας θα τονώσει την κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που θα οδηγήσει στο κλείσιμο των ανοιχτών πόρων, αναδύοντας παράλληλα μια υγιή λάμψη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρέξετε το πρόσωπο σας με κρύο νερό ή να του τρίψετε ένα παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα.

Σε περίπτωση όμως που δεν αντέχετε το κρύο, υπάρχει και μια εναλλακτική λύση με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Πάρτε μια φέτα πορτοκαλιού και τρίψτε τη στο πρόσωπο σας. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σας θα αναζωογονηθεί και θα τονωθεί.

Τέλος, μια πολύ καλή λύση για να αποκτήσετε ένα σφριγηλό και λαμπερό πρόσωπο είναι να αποθηκεύετε τις κρέμες (ενυδατικές και ματιών) και τις τονωτικές σας λοσιόν στο ψυγείο. Με αυτόν τον τρόπο η επαφή της κρύας κρέμας ή λοσιόν στην επιδερμίδα σας θα την τονώσει και θα την κάνει πιο σφιχτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.