Καζάνι που βράζει ο ΠΑΟ

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Ο γενικός αρχηγός Βασίλης Κωνσταντίνου πήρε την πρωτοβουλία και πήγε στην Παιανία να μιλήσει με τους παίκτες και όπως φαίνεται έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Οι παίκτες παραδέχθηκαν ότι έχουν ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας αλλά αντέδρασαν στον τρόπο που η διοίκηση χειρίστηκε τα πράγματα μετά το ματς με τη Βέροια.

Μάλιστα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ανέβασε τους τόνους έπειτα από μια ερώτηση που έγινε στον Κωνσταντίνου, ενώ βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας κλότσησε τρεις φορές δυνατά την μπάλα προς το μπουθ που καθόταν ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Ελευθεράκης!

Οι σχέσεις της διοίκησης με τους παίκτες δεν είναι και οι καλύτερες και είναι πολύ δύσκολο να κολλήσει ξανά το γυαλί, με τους Κωνσταντίνου και Ελευθεράκη να δείχνουν ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Ο Κωνσταντίνου τους έφερε προ των ευθυνών τους σε ότι αφορά την εικόνα της ομάδας με τους παίκτες να παραδέχονται την ευθύνη τους, αλλά στη συνέχεια ρώτησαν τον γενικό αρχηγό της ομάδας την άποψή του για τις διαρροές, μετά το ματς με τη Βέροια.

Η απάντησή του έφερε την αντίδραση των παικτών με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να ανεβάζει τους τόνους και μαζί με άλλους «παλιούς» της ομάδας να κατηγορούν τη διοίκηση για τους χειρισμούς της μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα.

Στην ενέργεια του ποδοσφαιριστή που κλότσησε την μπάλα προς το μέρος του τρεις φορές, ο Κώστας Ελευθεράκης δεν αντέδρασε και έτσι δεν πήρε διαστάσεις το θέμα.

Πάντως, η ΠΑΕ διαψεύδει ότι έγινε το περιστατικό…

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.