Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Επεισόδιο στην Παιανία ανάμεσα σε παίκτες και διοικούντες

Ιανουάριος 21st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Καζάνι που βράζει ο ΠΑΟ

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Ο γενικός αρχηγός Βασίλης Κωνσταντίνου πήρε την πρωτοβουλία και πήγε στην Παιανία να μιλήσει με τους παίκτες και όπως φαίνεται έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Οι παίκτες παραδέχθηκαν ότι έχουν ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας αλλά αντέδρασαν στον τρόπο που η διοίκηση χειρίστηκε τα πράγματα μετά το ματς με τη Βέροια.

Μάλιστα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ανέβασε τους τόνους έπειτα από μια ερώτηση που έγινε στον Κωνσταντίνου, ενώ βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας κλότσησε τρεις φορές δυνατά την μπάλα προς το μπουθ που καθόταν ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Ελευθεράκης!

Οι σχέσεις της διοίκησης με τους παίκτες δεν είναι και οι καλύτερες και είναι πολύ δύσκολο να κολλήσει ξανά το γυαλί, με τους Κωνσταντίνου και Ελευθεράκη να δείχνουν ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Ο Κωνσταντίνου τους έφερε προ των ευθυνών τους σε ότι αφορά την εικόνα της ομάδας με τους παίκτες να παραδέχονται την ευθύνη τους, αλλά στη συνέχεια ρώτησαν τον γενικό αρχηγό της ομάδας την άποψή του για τις διαρροές, μετά το ματς με τη Βέροια.

Η απάντησή του έφερε την αντίδραση των παικτών με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να ανεβάζει τους τόνους και μαζί με άλλους «παλιούς» της ομάδας να κατηγορούν τη διοίκηση για τους χειρισμούς της μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα.

Στην ενέργεια του ποδοσφαιριστή που κλότσησε την μπάλα προς το μέρος του τρεις φορές, ο Κώστας Ελευθεράκης δεν αντέδρασε και έτσι δεν πήρε διαστάσεις το θέμα.

Πάντως, η ΠΑΕ διαψεύδει ότι έγινε το περιστατικό…

ΔΟΛ

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 21st, 2013 at 20:07 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply