Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Για 4,2 εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε το όχημα του Batman

Ιανουάριος 21st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το πρώτο όχημα του Μπάτμαν από την τηλεοπτική σειρά του 1966Για 4,2 εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε τελικά, σε δημοπρασία στις ΗΠΑ, το σπάνιο, ειδικά διαμορφωμένο όχημα του τηλεοπτικού ηπερήρωα, Batman. Το όχημα, που οδηγούσε ο άλλοτε πρωταγωνιστής της σειράς, Adam West, αγοράστηκε από τον Rick Sampagne, ιδιοκτήτη λογιστικής εταιρίας στο Φοίνιξ της πολιτείας Αριζόνα.

Για τον 56χρονο, σήμερα, αγοραστή –που όταν ξεκίνησε να προβάλλεται η τηλεοπτική σειρά το 1966, ήταν μόλις 10 χρονών- η αγορά του αυτοκινήτου ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Το όχημα του ηπερήρωα,«ανθρώπου-νυχτερίδα», σχεδιάστηκε με βάση το μοντέλο του 1955 Lincoln Futura, ενός πρωτότυπου αυτοκινήτου, που κατασκευάστηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford. Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα, που προορίζονταν για τηλεοπτική χρήση, πουλήθηκε για πρώτη φορά σε ιδιώτη.

www.ert.gr

This entry was posted on Δευτέρα, Ιανουάριος 21st, 2013 at 19:17 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply