Χωρίς να είναι καλύτερος από τον αντίπαλό του, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 38΄ ο Μπρίτο, χάρη στο οποίο η ομάδα του Περιστερίου παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και δύο από τον Αστέρα Τρίπολης που είναι στην 3η θέση.

Για 7η διαδοχική αγωνιστική διατήρησε το αήττητο ο Ατρόμητος (4 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ ο Πλατανιάς έμεινε για 6ο σερί ματς χωρίς να γευτεί την χαρά της νίκης (3 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Το ματς ήταν πολύ κακό στο πρώτο μέρος. Καμία αξιόλογη φάση δεν σημειώθηκε μπροστά από τις δύο εστίες, ωστόσο, από ένα τραγικό λάθος του Κηπουρού στο 38′ ο Ατρόμητος κατάφερε να μπει με προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκτέλεση φάουλ του Επστάιν και λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον γκολκίπερ των Κρητικών, ο Μπρίτο που ακολουθούσε την φάση με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι πέτυχε το 1-0.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο ρυθμός ήταν κάτω του μετρίου, πολλά λάθη κι από τις δύο ομάδες, με τον Πλατανιά να μην μπορεί να απειλήσει και τον Ατρόμητο να «επαναπαύεται» στο υπέρ του αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς «άνοιξε» αρκετά, λόγω της προσπάθειας των Κρητικών να φτάσουν στην ισοφάριση. Οι «κυανόλευκοι» βρήκαν τους χώρους για να βγουν στην αντεπίθεση και στο 81′ ο Κούτσι μπήκε από δεξιά, αλλά ο Ποτουρίδης με προβολή έδιωξε σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Κηπουρός βγήκε έγκαιρα και απομάκρυνε τη μπάλα προ το Φινλανδού.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Ατρόμητος-Πλατανιάς για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Κίτρινες: Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Πίτου Γκαρσία, Φυτανίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος):
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (67΄ Καραγκούνης), Επστάιν (87΄ Νάστος), Σουμπίνιο (65΄ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Δέντσας, Αναστασάκος (77΄ Κουρτεσιώτης), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (60΄ Ονιέμα), Τετε, Μιρτσέτα (76΄ Γκονζάλες)

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.