Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ν. Δένδιας: Από το Νοέμβριο πληροφορίες για τρομοκρατικό χτύπημα

Ιανουάριος 20th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Από τον περασμένο Νοέμβριο διέθετε η ΕΛΑΣ πληροφορίες, για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, δηλώνει στην Καθημερινή της Κυριακής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν Δένδιας.

«Τα σημεία στα οποία θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρξει χτύπημα ήταν πολλά και διαφορετικά. Στην Ελλάδα το μοντέλο που έχει ακολουθηθεί είναι η φύλαξη στόχων,με ό,τι αυτό σημαίνει, και όχι η δημιουργία ενιαίου χώρου ασφαλείας», λέει ο Υπουργός Δημ Τάξης.

Προσθέτει πως «το ελληνικό κράτος είχε,εν μέρει, παραιτηθεί από την επιβολή της νομιμότητας σε συγκεκριμένες περιοχές και χώρους, που εν δυνάμει συνιστούν «φυτώρια τρομοκρατών». Αφήνει αιχμές για την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι ένας 29χρονος και μια 25χρονη που κατηγορούνται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», λέγοντας πως «μια μειοψηφία λειτουργών της Θέμιδος επιλέγει να εθελοτυφλεί, απέναντι στην πρόκληση, που συνιστά για το πολίτευμα και τη ζωή των πολιτών η ένοπλη τρομοκρατική δράση».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

This entry was posted on Κυριακή, Ιανουάριος 20th, 2013 at 16:52 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply