Νέα βαθμολογική απώλεια υπέστη ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Πανθρακικός υποχρέωσε τους Πράσινους σε ισοπαλία (1-1), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει και τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τοτσέ στο 74′, ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής ισοφάρισε ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Παπαδόπουλος, στο 85′.

Από τα πρώτα λεπτά ο αγώνας πήρε γρήγορο ρυθμό, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να επιβάλει την κυριαρχία του. Την πρώτη ευκαιρία όμως την έχασαν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 16′ ο Βαϊρουά υποχρέωσε τον Καρνέζη σε θεαματική απόκρουση, προκειμένου να εξουδετερώσει το (εκτός περιοχής) σουτ του Ταϊτινού.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ζέκα έχασε μοναδική ευκαιρία σουτάροντας ψηλά από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 25′ ήταν και πάλι ο Πορτογάλος που βρήκε «αέρα» αντί για μπάλα, σε γύρισμα του Μαυρία. Στο 41′ και σε σέντρα του Βαϊρουά η μπάλα βρήκε το χέρι του Ζέκα, μέσα στην περιοχή, αλλά Δελφάκης συνέχισε το παιχνίδι.

Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε χωρίς συγκινήσεις ως το 64ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Ζέκα ο Τοτσέ αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε. Τελικά όλες οι… «συγκινήσεις» βρίσκονταν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με πολύ ωραίο σουτ του Τοτσέ 74΄, ύστερα από πάσα του Ζέκα, αλλά δεν έμελλε να νικήσει ούτε απόψε. Στο 80΄ ο Καρνέζης έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Παπαδόπουλου, όμως στο 85′ ο τερματοφύλακας της εθνικής υπέπεσε σε μεγάλο λάθος που κόστισε στην ομάδα του την ισοφάριση:

Στη σέντρα του Χρήστου δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, δίνοντας την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο να πετύχει ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του στην ανυπεράσπιστη εστία.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Πανθρακικός για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Μπουμσόνγκ, Ζέκα – Παπαδόπουλος, Μπαϊκαρά, Λουσέρο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φαμπρισιάνο Γκονζάλες): Καρνέζης, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Μαυρίας (64΄ Μαυρίας), Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σο, Βύντρα, Σπυρόπουλος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (66΄ Μουνάφο), Καστσελάν, Παπαδόπουλος (89΄ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (79΄ Κοντογουλίδης).

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.