http://www.nooz.gr/image.ashx?fid=629522Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ που πήρε τη ρωσική υπηκοότητα μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει τη Γαλλία για φορολογικούς λόγους, θέλει να χτίσει ένα “μεγάλο, όμορφο, ξύλινο σπίτι” κοντά στη Μόσχα, γράφει  η Komsomolskaïa Pravda.

“Μου ζήτησε να ξεκινήσει η κατασκευή ενός μεγάλου και ωραίου σπιτιού φτιαγμένου από ξύλο”, είπε ο Νικολάι Μποροντατσόφ, o διευθυντής των ρωσικών κινηματογραφικών αρχείων και φίλος του Ντεπαρντιέ.

Η ανέγερση θα αρχίσει φέτος το καλοκαίρι στην τοποθεσία Μπέλιε Στόλμπι, 30 χλμ. νότια της Μόσχας, όπου ο Ντεπαρντιέ αγόρασε ένα οικόπεδο 1.700 τετραγωνικών μέτρων, διευκρίνισε ο Ρώσος φίλος του.

“Όταν είδε τη φύση μας, τις σημύδες, τη λιμνούλα με τις αγριόπαπιες και τους κάστορες, όπου μπορεί να ψαρεύει κανείς, αποφάσισε να εγκατασταθεί εδώ”, συμπλήρωσε.

Το αγροτεμάχιο αυτό, το οποίο περιβάλλει ψηλός φράχτης και φρουρείται από σκυλιά, δίπλα στο κτίριο των κινηματογραφικών αρχείων, έχει μόνο οκτώ κατοικίες και οι τιμές των οικοπέδων είναι σχετικά χαμηλές για προάστιο της Μόσχας: από 4.000 με 6.000 ευρώ τα 100 τ.μ. Διαθέτει επίσης ένα μικρό αγρόκτημα που προμηθεύει τους κατοίκους του με φρέσκο γάλο και κρέας.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε στον 64χρονο Ντεπαρντιέ που είναι πασίγνωστος στη Ρωσία, τον Ιανουάριο τη ρωσική υπηκοότητα. Η ρωσική δημοκρατία Μορντόβια, στον Βόλγα, του είχε προτείνει να επιλέξει ένα διαμέρισμα ή ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι, μέσα στο δάσος, καθώς και τη θέση του υπουργού Πολιτισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.