Ο Τάτος επιλέγει τον ΟΦΗ και ο Ζαραδούκας τον Αρη

Αποχωρούν από τον Ολυμπιακό οι ανεπιθύμητοι του Ζαρντίμ

Ο Ανδρέας Τάτος προτιμάει, σύμφωνα με πληροφορίες, να εκτίσει το… αγροτικό του στον ΟΦΗ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που δεν ταίριαξε στα χνότα και την αγωνιστική φιλοσοφία του κ. Λεονάρντο Ζαρντίμ παρότι ο Ολυμπιακός εκτός του 36χρονου Αριέλ Ιμπαγάσα δεν έχει άλλον παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Τάτος υπήρξε μήλον της Εριδος για πολλές ομάδες. Στο ρόστερ τους προσπάθησαν να τον εντάξουν ο Αρης, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος επέλεξε να δουλέψει με τον προπονητή του ΟΦΗ κ. Γιάννη Πετράκη, ο οποίος πρώτος διέγνωσε το ταλέντο του πριν από οχτώ χρόνια και τον καθιέρωσε στον Αστέρα Τρίπολης την αγωνιστική περίοδο 2004-2005, όταν ακόμα αγωνίζονταν στην Δ΄ Εθνική.

Στον Αρη ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Ζαραδούκας. Ο 27χρονος πρώην διεθνής αριστερός μπακ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία αναμένεται να βρει εύκολα θέση βασικού. Δεν απομένει παρά μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο ομάδων. Με την αποχώρηση του Ζαραδούκα, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός με τον Ολυμπιακό την περασμένη Τετάρτη (16/1) στον αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα, ανοίγει ο δρόμος για την καθιέρωση σε ρόλο αριστερού μπακ του 19χρονου Μπάμπη Λυκογιάννη τις ικανότητες του οποίου εμπιστεύεται ο κ. Ζαρντίμ.

Στον Αρη θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και ο 20χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος φέτος είχε οχτώ συμμετοχές με την φανέλα του Πανιωνίου, χωρίς να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.