Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στα 7,5 εκ. ευρώ τα τηλεοπτικά δικαιώματα Κυπέλλου!

Ιανουάριος 19th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Στην εταιρία Media Bold τα τηλεοπτικά δικαιώματα  για την περίοδο 2013-2016

http://www.woop.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/2013_01/kypello-elladas-2012-2013-klirwsi-zeygaria.jpg

Στην εταιρία Media Bold έναντι – σύμφωνα με πληροφορίες-7,5 εκατομμυρίων ευρώ κατέληξαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2013-2016.

Η πρόταση που είχε η ΕΠΟ ήταν από τη NOVA, απορρίφθηκε επειδή η προσφορά της ήταν χαμηλότερη, ενώ δεν είχε κατατεθεί εγγυητική επιστολή.

Η NOVΑ έστειλε εξώδικο σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ διαμαρτυρόμενη για τον τρόπο που έγινε ο διαγωνισμός.

Το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τέθηκε σε ψηφοφορία, στην οποία μειοψήφησαν τα τρία προερχόμενα μέλη από τη Super League (Βρύζας, Κομπότης, Πουλινάκης), λέγοντας ότι η NOVA στηρίζει το πρωτάθλημα τους και δεν θα ήθελαν να ψηφίσουν εναντίον της πρότασης της.

Η διοίκηση της ΕΠΟ εκτιμά ότι σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες κατάφερε να πάρει μία πολύ καλή προσφορά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία, μειοψήφισαν οι εκπρόσωποι της Super League, να κάνει δεκτή την πρόταση της εταιρείας Media Bold και να της παραχωρήσει για την περίοδο 20130-2016 τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας».

Κ.Ε. Πιτσιδόπουλος

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 19th, 2013 at 14:13 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply